Maradona – In Gods handen

Het nieuws komt onverbiddelijk binnen. Het is als een gortdroge knal, randje 16-meter, onhoudbaar. Maradona is niet meer. Hij was misschien al een tijdje niet meer. Onhoudbaar. Niet de ster die hij was. Geen schim van de glimmende briljant die schitterde. Of die hij speelde. Het heilige licht is nu echt gedoofd. De herinnering aan de Maradona op het veld overleeft. Rust zacht in Gods handen, Pluisje.

Tekst: Sebastiaan de Kroon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s